“ Lema de Hogwarts: “Draco dormiens nunquam titillandus“ Significa: ”Nunca le hagas cosquillas a un dragón dormido"

viernes, 3 de mayo de 2019

EL PALAU DE LA MITJANIT

TÍTULO: El Palau de la mitjanit
AUTOR: Carlos Ruiz Zafón
Nº PÁGINAS: 304
EDITORIAL: La Butxaca
ISBN: 978-84-96863-36-1
PRECIO: 8,95€







SINOPSIS
Calcuta, 1932: El cor de les tenebres. Un tren en flames travessa la ciutat. Un spectre de foc sembra el terror en les ombres de la nit.
Però això només és el principi. El día abans de complir els setze anys, Ben, Sheere i els seus amics hauran d´enfrontar- se a l´enigma més terrible i mortifer de la historia de la ciutat dels palaus.

CARLOS RUIZ ZAFÓN: (Barcelona, 1964) és un dels nove-listes europeus de més projecció a tot el món.
Va debutar el 1993 amb El príncep de la Boira i més tard va a publicar tres novel-les més adregades al públic juvenil: El Palau de la Mitjanit, Les llums de setembre i Marina. L´any 2001 va fer el salto a la narrativa per a adults amb la publicació de L´ombra del vent, que ja s´ha convertit en la novel-la espanyola de més èxit mundial.
Les sees obres han estat traduïdes a més de quaranta llengües i publicades en més de cinquanta paisos; ha obtingut nombrosos premis internacionals i conquerit milions de lectors de totes les edats-

OPINIÓN PERSONAL
És un llibre que m´ha agradat molt.
El llibre tracta de una familia que el pare és enginyer. I hi ha un assassí que té amenaçada a la familia amb què matarà a la seva dona i el seu fill. Però l´assassí no sap que hi ha un segon fill. I porten a la seva filla a l´orfanat Sant Patrick i parla amb la directora que no pot saber ningú que eixa filla existix. En eixe orfenat hi ha una societat feta per Ben i el seus amics però Ben no sap que la Sheere és la seva germana fins que es posen a investigar. Pregunten a l´aryami Bosé però el compte tota la veritat del seu passat. Fins que van a la biblioteca, l´estació de ferrocarril i troben respostes als seus dubtes.

PUNTUACIÓN: ★★★★★

No hay comentarios:

Publicar un comentario